Værktøjsvogn til Dewalt dw733 tykkelseshøvl.

Jeg skulle bruge mig en værktøjsvogn eller stander til min tykkelseshøvl, så jeg slap for at løfte rundt på den hver gang jeg skulle bruge den. Jeg ville også gerne udfordre mig selv og lave den ud af en enkelt 1220x2440mm OSB plade. Så først en tur i Sketchup.

Ud af en plade OSB, kunne jeg få en vogn med en skuffe og et par hylder. Hvis jeg snyder lidt og bruger lidt 3mm mdf også, kan jeg få hylder til sandpapir også.

Jeg ender med at snyde en lille smule og også bruge et par hylder af 3mm mdf, men så kan jeg få orden på mit sandpapir også, så jeg accepterer det.

Oversigt over hvordan min plade skal skæres ud til værktøjsvognen. Uden den ville det være en svær opgave.

Metoden.

Så er det bare igang med dyksav, bordsav og kapsav. Jeg samler det hele med lommehulskruer med min Kreg Jig det er så dejlig nemt og holder rigtig fint. Jeg havde dog ikke nogle 25mm Kreg skruer som omregningstabellen fra jig’en siger. Så jeg brugte alm pan hoved skruer på 25mm, det virker ligeså fint.

Her er videoen af hele processen.

Alt i alt et fint lille projekt til under 200 kroner i træ, og jeg fik styr på min tykkelseshøvl og noget mere plads til værktøj. Tak for kigget, smid din mail i boksen øverst til højre, hvis du gerne vil have besked om hvornår næste projekt er klar.

Mvh Hobbysnedkeren.